dinsdag 3 juni 2008

NOG MEER ZWETEN?Slip slap slop, zo noemen ze in Australie het weertype van de afgelopen twee dagen. Het zweet druppelt je van je lijf af en af en toe denk je dat je een appelflauwte krijgt van de hitte. De fitnesser op de foto lijkt zijn hoofd kwijt te zijn geraakt. Als enthousiast sporter en hardloper weet ik hoe prettig het kan zijn om je hoofd te verliezen; al je gedachten lijken weg te waaien en de runners-high maakt het feest compleet. Sauna na het fitnessen is heerlijk, helaas beschikt Kardinge niet meer over een sauna-afdeling.

1 opmerking:

Unknown zei

Beste Johan,

Jij hebt het over slip, slap, slop als weertype. Je zit wel in de buurt maar hebt het toch niet helemaal goed, het moet zijn: slip, slop, slap. Wat niet zo zeer op het weertype slaat, maar op wat je moet doen om dit weertype te weerstaan. Slip on a shirt, Slop on sunscreen, slap on a hat. Deze slogan hoort bij een gezondheids campagne om huidkanker te voorkomen. Het is bij ons in Nieuw Zeeland ook een bekende kreet.

Wel harstikke leuk trouwens dat je zo via dit Blog ook aan de andere kant van de wereld (Auckland, NZ) af en toe nog eens kunt lezen hoe het er in je oude woonomgeving toe gaat.

Marten (ex-Beijummer)