vrijdag 3 april 2020

BESTEL ETEN BIJ MULYANI SNACKS!We zouden eigenlijk dit weekend op de pasar malam in Enschede staan. Over 2 week de Pasar in Ahoy Rotterdam, en 2 week geleden de pasar in Zwolle. Maar helaas... alles is afgelast.

Aldus de beide eigenaars van het Beijumer bedrijf Mulyani Snacks. Zie ook het bericht van afgelopen zondag Klik desgewenst op het logo links.

Beste Beijumers, help elkaar. Bestel desgewenst een lekkere maaltijd bij het stel dat we op de bovenste foto zien.
Niet alleen Beijumers trouwens, ze bezorgen in de hele stad.

John, rechts (ik weet de naam van zijn vrouw niet), stuurde onderstaande tekst op:


We staan normaal gesproken bijna elke week ons eten te verkopen op pasar malams, soort Indonesische feestjes. We waren nog niet zo lang bezig, maar we hadden in een korte tijd een grote steeds terugkerende klantenkring opgebouwd. Het eten dat wij daar verkochten was vers, saté werd ter plekke voor de klant gebakken.  Soms moesten de klanten daar even voor wachten, maar dat hadden ze er graag voor over.
Nu is het wachten tot dat de coronacrisis voorbij is en dat grote evenementen weer mogelijk zijn. Ik hoop dat het snel aan de orde is, maar ik ben bang dat het nog wel enige tijd zal duren.

Stil zitten is ook niets voor ons. We hebben sinds kort een website gelanceerd. mulyanisnacks.nl daar kan iedereen in Groningen eten bij ons bestellen. We verkopen nasi goreng en bami goreng met diverse saté. Daarnaast hebben we ook lekkere hapjes en Indonesische snacks. 

We zijn momenteel open van vrijdag tot en met zondag, maar misschien dat we dat in de toekomst wel uitbreiden. Afhalen is niet mogelijk, we bezorgen alleen en geheel contactloos.

Geen opmerkingen: