donderdag 2 april 2020

GEEN INSTUIF MAAR BUITENSTUIF BIJ BSLIMWellicht leuk om te vermelden, vanuit Bslim zijn we in Beijum en Lewenborg met onderstaande actie begonnen! Deze post stond op onze Facebookpagina en op https://www.bslim.nl/
Gr. Bart Buurtsportcoach Bslim Beijum

Get the picture” start 1 april!⚠️
Op woensdag 1 april, is een nieuw spel gestart voor kinderen in Lewenborg en Beijum! Komende weken zijn er helaas nog steeds geen Bslim activiteiten in de sporthal of gymzaal. Toch willen we iedereen uitdagen om mee te doen met onze sportieve activiteiten. Daarom hebben we een heus “Get the picture” spel bedacht. Er is dus geen instuif, maar een buitenstuif! Je kunt mee doen voor punten, maar dat moet niet. Het is een soort grote speurtocht door of net buiten de wijk. Lees de regels goed door:
Elke maandag t/m vrijdag om 15:00 uur verschijnt er een foto via Google classroom van jouw school en via Facebook. (klik)
1️⃣ Ga (veilig) naar de plek waar de foto is gemaakt en zoek daar de Bslim sticker.
2️⃣ Maak een foto van de sticker met daarbij jouw hoofd (als je dat wilt), hand of voet.
3️⃣Stuur de foto naar bslimtim@gmail.com voor Lewenborg of naar i.kalter@vcog.nl voor Beijum.
4️⃣Vermeld je naam en school in het bericht.
Punten
Voor elke juist gestuurde foto krijg je 10 punten. Ben je de eerste van de dag, dan krijg je 20 bonuspunten. We doen dit twee weken lang, dus tien dagen. Eind april maken we de winnaar per school bekend. Ook is er een prijs voor de winnaar van de wijk.
Let op
De prijs voor de meeste punten van jouw school is gratis toegang voor 4 personen voor Jump XL! De prijs voor de meeste punten van de wijk is een sportmaterialen pakket voor jou en je familie!
Veiligheid⚠️
Bij dit spel hanteren we de richtlijnen van het RIVM.
▶️Speel dit spel met je gezin of met maximaal drie personen.
▶️Houd 1,5m afstand van andere mensen.
▶️Zijn er al anderen op de plek van de sticker, wacht dan op elkaar!⛔️
Heel veel plezier en succes!
Sportieve groet,
Bslim Beijum en Lewenborg

Geen opmerkingen: