zondag 5 april 2020

NATUUR IN EN ROND BEIJUM (159)


Leuk om huisdieren in je voortuin te houden, vooral tijdens deze tijden waarin de kinderboerderijen gesloten zijn.

Zie foto, eergisteren gemaakt in een der zuidelijke woonheerden van Beijum. Veel lezers weten waar dit is, maar deze blogger beloofde tijdens het fotograferen geen straat en huisnummer in een te komen bericht te vermelden. Nait teveul aanloopn krieg'n.

Deze blogger fietst er regelmatig langs. Dartelende konijntjes in een ruim hok. Zo te zien zitten er momenteel twee kippen in. Geen idee of die ook naar boven kunnen lopen of dat de bovenverdieping een aparte etage is.

Hoe zal de hond die we zien naar de kippen kijken? Mag ik er ook gezellig bij? Of fijn dat ik niet opgesloten zit?

Wat een lief jongetje zien we, handje op de rug van de hond.
Een harmonieus natuur-plaatje.

Want zowel kippen, honden, konijnen als wel ook mensen....we zijn allemaal deel van de natuur.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hé. Ik ben de eigenaresse van de mooie bulldog en ik wil meegeven dat ik het fantastisch vind hoe je om bent gegaan met onze privacy. Djw daarvoor. Ik vind het verhaal zó leuk wat je erbij geschreven hebt. Bedankt voor je respectvolle manier van omgaan met ons! Ik zal dit nu zeker vaker volgen. Succes ermee. Dit zijn wel de berichten waar je "happy" van wordt in deze tijd.

Johan Fehrmann zei


Mooie reactie. Bedenk, kritiek is ook altijd welkom, ik kan een keer de plank misslaan. Dank voor het vertrouwen, de combinatie van lief jongetje, lief hondje en opgesloten dieren ontroerd.