zaterdag 4 april 2020

HELP ONDERNEMERS IN BEIJUM (2; Bijvoorbeeld Claire Keizer)Kom op mensen, steun de kleine ondernemers in de wijk tijdens deze corona-crisis mocht dat financieel kunnen lukken.

Kleine ondernemingen kunnen deze periode gratis reclame-berichten op Beijumnieuws laten zetten. Beijumnieuws@hotmail.com


Claire Keizer is eigenaresse van Kaarsenmakerij Om de Noord. Zie de link onderaan dit bericht.

Leuk creatief bezig gaan als je zoveel mogelijk binnen moet blijven?
Gewoon kaarsen kopen tijdens deze donkere periode?

Claire stuurde de foto op en ze schreef erbij:

Leuk en leerzaam, kaarsen maken met duurzaam koolzaadwas. Er zijn talloze mogelijkheden om iets creatiefs te zijn met dit mooie spul.


Kaarsen maken natuurlijk maar je kan ook je amaryllisbol waxen, of een lampenkap waxen, droogbloemen waxen, fakkels maken. Een groot voordeel van koolzaadwas is dat je gemorste was kan uitwassen of simpel van de tafel schraapt.


Kaarsenmakerij Om de Noord, uit Beijum, verkoopt los koolzaadwas voor vrij staande kaarsen en voor potjes, lont en pigmenten om de was te kleuren. En natuurlijk ook kant en klare (paas) kaarsen. In de webwinkel kun je bestellen en betalen. Bij het betaal proces kun je kiezen voor afhalen en betaal je geen verzendkosten. Je kunt je bestelling dan komen afhalen, op afspraak, of ik kom het gratis bezorgen ook op afspraak. Wil je graag direct, buiten de webshop om bij mij in het atelier komen kijken dan kan dat uiteraard ook, op afspraak. Je kunt bij mij pinnen.


Zie Claire hier achter glas

Tel: 0683322741, info@kaarsenmakerijomdenoord.nl
https://www.kaarsenmakerijomdenoord.nl/

Geen opmerkingen: