maandag 13 april 2020

KARDINGE, EEN VERADEMING TIJDENS CORONA-TIJDEN (3)


Het valt niet mee om tijdens de huidige corona-tijden respectabele en afgesproken -anderhalf meter- afstand tot elkaar te houden.

Zo ook in Recreatiepark Kardinge.

Deze blogger dacht gistermiddag een paar keer bij het aanschouwen van plukjes bij elkaar staande of lopende mensen: nou nou, ok mensen, het kan net. Oftewel, het kan net niet.
Maar goed, hij wil zich ook niet bombarderen tot zelfverklaard corona-politieagent.

Vanaf de camperplaats, zeer binnenkort een bericht daarover, zag hij een politiebusje langs de skatebaan onderaan de Kardingerheuvel rijden.

Tegen 15.00 uur was dat. Busje reed langzaam. Interpretatie van ondergetekende; ook hier ging het zozo, relatief druk maar er hoefde net niet ingegrepen te worden.

Foto rechts, gezellige drukte bij Natuurspeelplaats Oerrr.

Afbeelding links, net zo bij de Kardingerplas.

Persoonlijke indruk van de blogger, ja, er liepen soms mensen te dicht bij elkaar. En ja, de anderhalve meter werd niet altijd even secuur in acht genomen.
Daar mogen fanatieke toetsenbordridders en freules over vallen, en hun gemakkelijke rechtbank-oordelen over vellen.

Maar niks kwam onverschillig of provocerend (schijt aan corona) over.

Ontspannen chillen en tegelijkertijd krampachtig en hoogst alert rondlopen in ons aller achtertuin, nee, dat gaat niet zo goed samen.

Echt zeker 99,99 procent in Beijum en Kardinge recreëren zeer verantwoordelijk tijdens deze corona-crisis. Aldus ondergetekende.
Ondertussen is het 2e Paasdag en is het weer omgeslagen….

Geen opmerkingen: