vrijdag 10 april 2020

EVEN WILDPLASSEN IN DE HUNZE

"Ik stond in de keuken en dacht, nah.... fiets dan even door naar het tunneltje en doe je behoefte daar dan in de berm. Maar nee hoor, gewoon midden op het fietspad."

Bewoner uit De Hunze stuurde bovenstaande foto en schreef er de tekst bij.

Leuk uitzicht vanuit je huis.

Het is dat de wildpisser niet herkenbaar is, en deze blogger wil zich verre houden van Geenstijl-Beijumnieuws. Oftewel, enige twijfel voor publicatie was aanwezig. Maar toch...this is also part of life....also in The Hunze...

Geachte wildplasser, en deze blogger voelt met je mee, want hij heeft ook wel eens een pijnlijke volle blaas terwijl hij rondfietst, zullen we afspreken dat je de volgende keer even helemaal achter de boom gaat staan strultjen?

Het woord strultjemoazen, herinnert ondergetekende zich van vroeger....zestiger jaren in zijn geboorteplaats...Knoal….Gronings voor urineren. Pizzen, mieg'n, strultjemoazen.

G
eachte mensen van Bewonersorganisatie uit De Hunze....jullie hebben geen winkels, geen scholen, etc. in jullie prachtige wijk.

Kunnen we misschien wel even een centrale urinoir in jullie wijk regelen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sorry..maar deze foto is absoluut zeer ongepast om te plaatsen op Beijumnieuws. Wildplassen hoort niet, maar deze foto plaatsen??. Hoort echt niet.

Groeten Marianne

Anoniem zei

MOOI!!