dinsdag 15 maart 2022

DOE MEE MET DE GROENE BRON KALENDER 2023

 Groene tuinen in kleur en woord – doe mee aan ons foto-haikuproject 2023 

Wat fijn als je de natuur ziet groeien, planten ziet opkomen en kleurige bloemen in je tuin mag bewonderen. Hier hebt u de kans om die pracht te laten zien en daarmee ook nog mee te doen aan een actie voor het goede doel! 

De Groene Bron Kalender 2023 

Vorig jaar zijn 150 kalenders met foto’s en gedichten uit de buurt verkocht, ten bate van het Hospice in Groningen! Dit jaar trekken we de cirkel groter, namelijk ook naar de volkstuinen. Waarom? Omdat de foto’s uit de tuinen en omgeving passen bij het goede doel van dit jaar: de Voedselbank.

 Deze fotokalender en -kaarten ontstaan door inzendingen van tuinders uit de drie wijken van de volkstuinvereniging en van bewoners in en om de stad Groningen. De ingestuurde foto’s worden anoniem geselecteerd door een wijkvakgroep op initiatief van de diaconie van PKN De Bron in Beijum. Met je inzending steun je de Voedselbank in Groningen!

 Stuur je foto’s naar: kalenderuitdebron@gmail.com 

We zijn op zoek naar foto’s van alle tuinseizoenen met bloemen, groente en fruit door het jaar en/of het landschap rondom Groningen, in kleur of zwart-wit. Graag minimaal 1575 × 1575 pixels. 

De kalender gaat ongeveer 8 euro kosten, de fraai uitgevoerde vierkante kaarten kosten ca. 2,50 per klapkaart, met foto en haiku. Deze zijn aan het eind van het jaar te bestellen op hetzelfde mailadres en per tikkie te betalen. Meer informatie over de afmetingen verschijnt in september as. We verheugen ons op een rijke oogst! 

Namens de werkgroep, Maria Ufkes Beheerder Volkstuin Fossemaheerd

Geen opmerkingen: