vrijdag 4 maart 2022

PITCH & PUTT IS WEER OPEN

 

Het is nog wat frisjes buiten maar op het terrein van Pitch & Putt in Recreatiepark kun je weer met de armen zwaaien om een balletje te slaan. En rondlopen.

Een terrasje pikken kan er ook weer.

Afgelopen woensdag fietste deze blogger het terrein van Pitch & Putt op, dan kan vanaf een pad tegenover de skatebaan, mooi jongerenplekje

Daar kwam Atsje Straatsma uit het horecagebouw aangelopen. "Ik vind het heerlijk om weer in de buitenlucht te kunnen werken. Wil je een kopje koffie met wat lekkers erbij?" Niet verkeerd, even bijpraten.

Deze blogger kent haar sinds het begin van deze eeuw, we zaten samen in de toenmalige redactie van toen nog de Beijumkrant.

Naast medewerkster van Pitch & Putt is ze ook reisleidster. "In mei begeleid ik een groep die naar Duitsland gaat."

Ze was ooit Beijumse, maar sinds een aantal jaren De Hunze-bewoonster, Atsje besloot op 23 december 2016 haar indrukwekkende en respectabele serie Beijumskap op Beijumnieuws.

Zie nog eens hier

Maar waar gaat dit ook nog maar over?
Er kwam nog een serie: Gestolen momenten van Beijumers.

Je kunt er sinds afgelopen zomer ook mini midgetgolfen

Een video uit 2008

Tien  jaar geleden ging de blogger met fotografe en filmer Atsje Straatsma op bezoek bij Jan Uitham, het resulteerde in vier video-verslagen. Zie hier deel vier

Maar waar ging dit ook nog maar over? Dat Pitch & Putt weer open is.

Voor een actieve en leuke activiteit moet je bij Pitch&Putt Groningen zijn. Geschikt voor familie-, vrienden- of bedrijfsuitjes. Kom bij ons golfen.

Openingstijden, contact, reserveren...

Geen opmerkingen: