woensdag 30 maart 2022

STICKERS IN EN ROND BEIJUM (5)Is jouw leven normaal?

Anders, namelijk?

Zie foto boven, dit staat op de vrije aanplakzuil bij Winkelcentrum Beijum....als het niet al weer overgeplakt is. Ook gesignaleerd op aanplakzuil Oost, maar dat ter zijde.

Tja. Geen mens weet wat normaal is. Wie dat wel weet is welkom om dat hier te delen. Ooit een n normaal mens ontmoet?

Moderne communicatie trouwens, via een QR-code....

Foto linksboven, is dat zo? Is Beijum racisme vrij? Of is dat  de wens de vader van de gedachte?

Afbeelding rechtsboven, is dat dan ook weer zo? Nogmaals, is het echt zo? Is geen mens illegaal? Wat is dat dan met Veilige Landers die naar Nederland komen, geen verblijfsvergunning hebben en die de boel hier komen verstieren? Kan/kunnen de illegale stickertje plakker misschien een paar van die gasten in huis gaan nemen? 

Niemand illegaal? Zogezegd bestaan er ook geen verstekelingen, geen zwartrijders, stroomaftappers voor een hennepplantage....allemaal illegale activiteiten. Geen mens is dat hoor.

Link beneden, willen jullie je bezit en vermogen niet delen? We komen het als moderne Robin Hoods graag even halen...

Rechts beneden, samen zijn we Groningen. Ja, klinkt sympathiek. Geldt voor alle bewoners van Stad.
Maar daaronder. KlaarmetRutte? Tja, als die man nog altijd de meeste stemmen krijgt om door te regeren....leg je er bij neer. Het heet hier een democratie.

Afbeelding helemaal beneden, Kardinge, van hetzelfde laken een pak. Wat een onmacht straalt er toch van de overwegend miezerige stickertjes af. FCK VVD? Man man man...

Het is gezellig hoor stickertje plakkers, het geeft wat kleur aan het straatbeeld. Maar voor de rest heb je er helemaal niks aan. Milieuvervuiling en weggegooid geld. 


Geen opmerkingen: