zaterdag 5 maart 2022

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN (6; PvdA in Beijum)

"De PvdA houdt van Groningen, we zijn met liefde bezig voor deze mooie stad."

Tegen twee uur vanmiddag trof deze blogger een vijftal vrolijk kijkende mensen van Partij van de Arbeid-Stad op en in de buurt van Plein Oost.

In eerste instantie waren daar Roeland van der Schaaf en Julian Bushoff. 

Laatstgenoemde heeft zeker liefde voor Beijum, het is immers zijn geboortewijk. Zijn wieg stond ooit in de Framaheerd, zie nog eens dit bericht
Armoedebestrijding heeft topprioriteit voor deze geboren Beijumer.

Zie foto links. Melsemagebouw, naast het Innersdijkterrein.

 Even over het al jaren braakliggende terrein van ooit verpleeghuis Innersdijk. Van der Schaaf is wethouder van Ruimtelijke Ontwikkeling, Wijkvernieuwing...zeg maar bouwen.
Even de koe bij de horens pakken. Wordt dat nog wat met dit braakliggend terrein? "We zijn er mee bezig, we blijven hoop houden."
Ondergetekende moest even denken aan Love is not enough van Bruno Bettelheim, vrij vertaald: met liefde alleen kom je er niet.
Maar ook een wethouder kan geen ijzer met handen breken, de jeuk om dit gedeelte van Beijum z.s.m. op te knappen was voelbaar, je hebt hier met meerdere partijen te doen, zoals Zorggroep Groningen.

Even naar Plein Oost lopen voor een groepsfoto met de rest van het campagneteam dat vandaag door Beijum gaat (allemaal op de fiets). Zie foto boven. De overige namen zijn even ontschoten, kunnen gemaild worden via Beijumnieuws@hotmail.com 

In de loop van de middag zijn ze ook nog bij Winkelcentrum Beijum te zien.

Op 16 maart 2022 zijn de verkiezingen voor de Groningse gemeenteraad. In de periode daarvoor is de PvdA druk bezig met het opstellen van ons verkiezingsprogramma met ons verhaal voor Groningen in de komende jaren. Daarnaast zoeken we op zoek naar kandidaten die hét PvdA-geluid in de raad gaan laten horen. Heb jij of heeft je organisatie ideeën voor het programma? Of ben je geïnteresseerd om je kandidaat te stellen voor onze lijst? Neem dan een kijkje op onderstaande twee pagina’s.

Lees hier verder

Update 20:12 uur, nummer 13 op de lijst van de PvdA, Brenda Harsveld, over de bovenste foto: Vlnr: Julian, Brenda Harsveld, Roeland, Rik van Niejenhuis, Irene Huitema

Aflevering een kwam van D66 Stad. 
Twee van de SP
Drie over ChristenUnie Stad (nog geen antwoord ontvangen).
Vijfhet CDA

Geen opmerkingen: