donderdag 31 maart 2022

HOPELOZE VERKEERSSITUATIE IN EN ROND STAD

 "Ik moest naar Drachten, het kostte me een uur aan tijd om de Stad uit te komen, daarna nog een klein half uurtje naar Drachten."

Beijumse eergisteren.

Om bij de koptekst aan te sluiten, hopeloos in die zin om 's ochtend de Stad vanuit richting zuiden of westen in te komen. En kom er einde middag maar weer eens uit richting genoemde bestemmingen.

Deze blogger moest tegen vier uur vanmiddag even in de Zeeheldenbuurt zijn. Afslag ergens op de westelijke ring. Voorbij afslag Hoendiep rechts, of Friese Straatweg links. Vanaf Ring Noord naar West bekeken. Moest wel....want Julianaplein...Hij was ca veertig minuten onderweg.

De terugrit naar Beijum duurde iets korter, ca een half uur. Echt de hele westelijke ring richting wat ooit Julianaplein was stond vol. Noord idem dito, stuk Oost.
Verkeer vanuit de richting Hoogezand en Stad moest en moet immers via Ring Oost, Noord en West rijden om de A7 naar Drachten-Leeuwarden te kunnen nemen.

Echt, want het is niet te zien via de foto's, alle verkeer dat links op de foto is te zien stond stil of reed stapvoets.

Foto boven, Ring Oost ter hoogte van Beijum. En het moest Noord en West nog stapvoets over....

Deze blogger kon, met meerdere automobilisten, redelijk doorrijden, want richting Hoogezand via Oost.
Zie ook foto's links en rechts boven. Ring Noord.

Foto's links en rechts beneden. Gistermiddag, ondergetekende reed terug vanaf de richting Assen naar Beijum via Glimmen en Westerbroek. Dat ging redelijk, want de Stad in.

Echt, degenen die de Stad uit moesten richting de A-28 of Haren waren wel even bezig. Een drie tot vier kilometer lange file reed aan de andere kant van de weg. Nou ja, reed....Stilstaan of stapvoets,

Allemaal vanuit Stad via Westerbroek en Haren naar genoemde snelweg richting zuiden.

Julianaplein, je wordt gemist.

Geen opmerkingen: