zaterdag 16 april 2022

AANHOUDINGEN I.V.M. PAINTBALL SCHIETEN BIJ WINKELCENTRUM

Groningen - De politie heeft vrijdagavond meerdere personen aangehouden. In de wijk Beijum was een groep personen welk met painball geweren in of nabij een winkelcentrum op elkaar aan het schieten waren. 

Diverse mensen welk dit zagen gebeuren belden hierop 112. De politie was vlot ter plekke bij het winkelcentrum maar trof aldaar geen personen meer aan. Omdat de personen vertrokken waren in een auto, en dit kenteken bij de politie bekend was, werd er een zoektocht gestart naar het voertuig met deze personen. 

Agenten troffen na een korte zoektocht dit voertuig aan op de Zonnelaan in de stad Groningen. Het voertuig kreeg hierop een stopteken. Agenten in kogelwerende vesten begonnen direct na het stopteken een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachte). Bij deze BTGV zijn alle inzittenden uit het voertuig gepraat, waarbij agenten hen onder schot hielden.
Agenten hebben nadat alle inzittenden uit het voertuigen waren, de inzittenden geboeid waarna het voertuig werd doorzocht. In de kofferbak van het voertuig troffen agenten meerdere painball geweren aan. De aangehouden personen zijn overgebracht naar het cellencomplex, waar zij binnenkort zullen worden verhoord over hun betrokkenheid bij het incident. 

De auto en de painball geweren zijn in beslag genomen voor onderzoek.
 

Ingezonden door: Beeld: RDB Producties

(JF, de ballen kunnen idd pain doen, het heet painTball)

1 opmerking:

Anoniem zei

Free