zaterdag 9 april 2022

KIND ONDER DE HONDENPOEP(Speelveldje Fultsemaheerd)

 "Mijn zoontje van anderhalf is net onder de hondenpoep gekomen in het speeltuintje in de Fultsemaheerd waar wij wonen. Het valt me op dat het daar altijd vol ligt met drollen die kennelijk door de baasjes niet opgeruimd worden. Zou jij daar eens een strenge post over kunnen schrijven? We melden het wel bij de gemeente, maar die ruimen zelf niet op."

Foto's + bovenstaande tekst kwamen vanmiddag binnen, ingestuurd door een lezeres.

Terzijde, beste lezers, geen enkel probleem om in vijf minuutjes dit bericht te tikken en online te zetten; mijn vakantie gaat voortvarend....

Hondenpoep, nog steeds een der grootste ergernissen van gewone burgers.

Zeker zou deze blogger een vlammend stuk kunnen schrijven over het ongemak en de ergernis die de door honden neergelegde drollen en plakken poep oproepen. Maar hij heeft stellig het idee dat sommige baasjes en bazinnetjes Oost-Indisch doof zijn als het op de asociale drollen van hun huisdier aankomt.

Dat een hond ergens in de berm schijt, of ergens langs een sloot....nou ja, tou mor.

Maar gloeiende gloeiende, gotverdegotver....op een speelplaatsje waar kleine kinderen spelen?

Stelletje asocialen! Hondenbaasjes zonder enig invoelend vermogen, wat mankeert jullie? Op-een-kin-der-speel-plaats!!! Gruwel, ga je schamen!

En zo werd het toch een ietwat vlammende en strenge post. Maar stel je even voor, peuters en dreumesen die op een speelveldje banjeren...stront aan de handjes....onder de schoenen...

Tou eev'n hondenbaasjes...!

Het kan nog erger dan op deze foto's is te zien. Zie nog eens dit bericht....om van over je nek te gaan...ook een speelveldje.

En hier...weer een speelveldje...gatver.

Bordje met tekst...niet poepen op een kinderspeelplaats

Holmsterheerd....wel je hond, niet zijn stront...

Update 22.30 uur....een reactie...

Met verbazing heb ik weleens hier achter op het speelveldje (met picknicktafel!) een jong gezin gezien, met kleine meid (jaar of 2) en hond, die hun meisje lieten spelen op hetzelfde veldje waar ze hun hond net uit hadden gelaten (lees poepen en piesen!) terwijl ze even later zelf aan de tafel hun net gekochte snacks zaten te nuttigen... en een vader die bijna ontplofte omdat z'n dochter in hondenstront gestaan had! Schandalig vond hij het terwijl z'n eigen hond... nou ja... geen verzinsel! Echt gebeurd! Zo dom zijn sommigen dus!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas altijd veel hondenpoep in deze speeltuin. Te goor voor woorden. Heb helaas nooit iemand kunnen betrappen. Sowieso altijd oppassen geblazen als je een rondje loopt in de buurt met de kinderen (even bij de zwanen kijken in de vijver achter de school). Er was altijd wel één die hondenpoep onder de voeten of aan de fiets had als je weer thuis kwam.

Anoniem zei

Deze mensen zijn tokkies en ga je niet veranderen tenzij je de pakkaans vergroot met camera's. Net als het tuig dat afval op straat gooit. Vermoedelijk dezelfde mensen. Ik raad iedereen aan om deze mensen op straat uit te schelden voor de gore viezerikken die ze zijn. Laat ze maar weten dat de rest van de maatschappij ze uitkotst.

Anoniem zei

Je bent toch echt een Tokkie als je je hond op een kindplaats laat kakken.

Rachel zei

Erg jammer dat sommige baasjes te beroerd zijn het op te ruimen. Hier ook geregeld pal voor de deur een dikke hondendrol. Erg asociaal. Maar de speelveldjes worden ook onder gescheten door de vele katten. Hier liggen de veldjes er vol mee.