zaterdag 3 juli 2010

EEN REGENBUI TIJDENS NEW ATTRACTION FESTIVAL

Afgaande op de foto alleen zou je denken: deceptie, want totaal verregend. Bijna geen toeschouwer te zien en medewerkers in trieste regenkledij gehuld. Toch krijgt de regen- en onweersbui die een uurtje geleden over het Kardingerpark trok het New Attractionfestival er niet onder. Ik ben niet binnen geweest maar ik kan me voorstellen dat de bui een welkome verkoeling biedt aan de bezoekers. Op dit moment van schrijven, half acht, klaar de lucht al weer op en is het droog. De foto is om 19.00 uur gemaakt. Het gedreun vanaf het festival gaat bijna heel Beijum over. Maar een half weekendje per jaar jongerenplezier in het Kardingerpark, wie maalt daar om?
Zaterdag 03 juli 2010 : DJ’s, dans en battles: op zaterdag 3 juli staan de Kardingerplas en omgeving weer in het teken van het jaarlijkse urban- en cultuurfestival New Attraction. Ook voor deze achtste editie heeft de organisatie weer een groot aantal nationale en internationale artiesten naar Groningen weten te halen, onder wie Flinke Namen, Salah Edin en Immorales.
Verder staat er onder andere een MC n skate battle op het programma en is er een speciale dans stage waar verschillende dansgroepen zich presenteren.
Het festival duurt van 13.30 uur tot 23.30 uur. De entree is vijf euro.
http://toerisme.groningen.nl/nederlands/evenementen/kardingerplas-omgetoverd-tot-new-attraction
http://www.newattraction.nl/
(Aanvulling: Lezeres Alie heeft gelijk, zie reactie hieronder. De klok van de computer stond onverklaarbaar een uur vooruit. Het gebeurde allemaal een uur vroeger)

1 opmerking:

Alie zei

Goh, kun jij de tijd vooruit zetten?
Op het moment van lezen is het 19.09 uur. Je schrijft dat de foto rond 19 uur is genomen en je het bericht schrijft om 19.30. Misschien bedoel je 18 uur en 18.30 uur?? Anders zou ik hier wel een vooruitziende blik hebben..;-)
Hoe dan ook, tis heerlijk afgekoeld en ik heb nog geen noot muziek gehoord vanaf Kardinge.
Hoera, iedereen blij.