woensdag 14 juli 2010

WORDT HET NOODWEER VANAVOND?

Een paar keer per dag snuister ik deze vakantiedagen op de Buienradar: blijft het mooi zomer- en vakantieweer? En vanaf het weekend, komt de klad er in of blijft het zomers?

Vanmiddag trof ik voor Albert Heijn Saskia Smid, voorzitter van ons aller paranormale stichting de Lotusheerd. Ik vraag Saskia altijd een paar urgente dingen als ik haar tegenkom. Zo ook vanmiddag: krijg ik een leuke vakantie, of wordt het pech, klotenweer, ziekte en ellende? Altijd handig, een goede helderziende in de wijk. Het komt allemaal goed, vertelde ze, maar er kon wel eens iets zijn met de schakelaar in je auto. Verrek, de koppelingplaat van mijn 20 jaar oude auto, als enige grote reparatie is dat nog nooit aan de beurt geweest. Het zou toch niet richting Zuiden...? Maar dan:"Ik maak me meer zorgen over vanavond, het kon wel eens zwaar noodweer worden."

Thuisgekomen herinnerde ik me dat ik gisteren een foto schoot in de Wegwijzer. Links ziet u de tijdelijke vervangster van receptioniste Sorze Kebede. Maar dan, de open staande deur van het kantoor van Stichting Stiel. De tijdelijke receptioniste: "Gisteren- maandag, jf- was er lekkage in verband met het noodweer, daarom zitten er blauwe vuilniszakken over de pc's".

Gaat het weer weer los vanavond?
http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/02/sorse-kebeje-het-gezicht-van-de.html

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een waarzegster voor je vakantie. Moet je dat serieus nemen of is dit:

a: sluikreclame,

b: een te late aprilgrap,

c: een oude jeugdliefde.

(Gion)

Anoniem zei

het is gelukkig heel erg meegevallen met het noodweer deze keer...

Karin.P. zei

Niks is zo onvoorspelbaar als het weer, 1 dode en 1 zwaar gewonde :(
Gelukkig is het noodweer afgebogen richting Duitsland hoorde net dat het in Assen nog wel aardig eraan toe ging flinke windstoten.

Alie zei

Familieleden van een collega van mn man zaten in de omgeving van Doetichem (waar een camping het zwaarst getroffen is en iemand overleed) Zij hingen met zn allen aan de tentstokken om te voorkomen dat de boel de lucht in zou gaan..
Als ik dat hoor bekruipt me een lichte kriebel... ik ga straks ook in de tent, ook naar het oosten van ons land...
Niet aan denken mensen, en anders.. hopelijk blijft het bij spullen.