vrijdag 9 juli 2010

FOTO'S VAN FLIP KLATTER (28; slot)

Toch nog een foto vanuit de luchtballon. Tussen de Martinitoren en de A-kerk zie je Beijum en rechts ervan de klimtoren en sportpark Kardinge. Boven in de verte zie je de Eemshaven met de energiecentrale en de windmolens. (klik de foto twee keer groter, jf)

Foto + tekst: Flip Klatter

Naschrift: Flip is verhuist naar Stadskanaal en werkt niet meer bij NDE Beijum. Op mijn vraag of hij een keer geinterviewd wilde worden antwoordde hij per e-mail: Dit lijkt me een goed moment te stoppen gezien het feit dat ik eigenlijk niet meer in Beijum kom. Momenteel volg ik een traject bij DSW gedurende 5 weken. Ik hoop dat ik ervoor geschikt ben en dat er op korte termijn een plek voor mij is. Het bevalt me er uitstekend. Leuke mensen en leuke sfeer. Binnenkort even afspreken? De lezer houdt het te goed, een interview met Flip Klatter. Flip, vast bedankt voor het opsturen van veel mooie foto's!

3 opmerkingen:

Alie zei

Mooie foto. Apart dat er tussen Beijum en de Eemshaven nog een heel stuk land ligt waar je dus niks van ziet. Komt dit omdat de eemscentrale en de windmolens groter zijn dan alle andere gebouwen in het tussenliggende landschap? Zal ook wel met de ronde aarde te maken hebben, heb er niet zo'n verstand van. Maar als je zo kijkt lijkt het wel of de eemshaven in onze achtertuin ligt zowat.... Heel byzonder, had het nog nooit zo gezien. Mooi dat je dat kon fotograveren, Flip, blijkbaar was het erg helder. Doe mij ook maar zo'n ballonvaart!

Anoniem zei

Ik dacht wat lelijk daar op de achtergrond. Zullen wel fabriekspijpen zijn ofzo, maar iets beter bestudeerd te hebben zijn het dus gewoon windmolens. Is gewoon horizonvervuiling die dingen nu ik dat zo zie.

Anoniem zei

Als daar een kerncentrale komt die je ook ziet, is het dan geen horizonvervuiling?