donderdag 15 juli 2010

SMOORVERLIEFD ACHTER DE KASSA

Dinsdagmiddag werd ik onwillekeurig aangetrokken tot de kassa waar ze achter zat. Ik raakte met haar aan de praat. Nee, ik weet niet hoe ze heet. Haar gelukzalige glimlach en uitstraling vielen me op en ongevraagd nam ik een foto van haar. Wat is er met je aan de hand? Ben je verliefd of zo? "Ja, ik ben heel erg verliefd." En, is het wederzijds? "Ja, het komt van beide kanten." Spannend! "Ja man, ik hoop dat het wat word, ik ben helemaal toe aan een vaste relatie." Ik heb een foto van je gemaakt, mag ik die publiceren? "Nou, nee, doe maar niet." Deleten dan maar.

Woensdagmiddag rekende ik weer boodschappen bij haar af. Toe, laat me een foto van je maken, zo leuk zo'n stralende caissière in Albert Heijn. "Ik weet niet of mijn baas, Alice Meins, dat wel wil hebben." Jawel, ik maak vaker foto's in de winkel, tot nu toe heb ik er geen klachten over gehoord. "Nou ok dan. Wat voor verhaaltje schrijf je erbij?" Jah, dat is afwachten. Zie haar daar zitten. Een brok verliefdheid. Iedereen streeft naar geluk. Dat geldt ook voor deze caissière van Albert Heijn.

4 opmerkingen:

Cathy zei

Mooi contrast met de caissière achter haar, het geluk heeft duidelijk nog niet mogen afgeven..

Dineke zei

Nou nou, dat is anders ook een lieverd hoor :)

Alie zei

klopt, alleen is het een heel ander mens waarschijnlijk. En dat is ook precies datgene wat het leven zo leuk maakt, al die verschillende mensen!

maries zei

Wuahaha dat smoorverliefde is ook wel even goed overdreven..hahah maar heel leuk geschreven... Nog steeds happy met mn nieuwe vlam..haha.. En over die chagerijnige cassiere achter mij... ZO chaggie is ze echt niet.. een geweldige vrouw..en ken met der lachen gieren brullen..