woensdag 7 juli 2010

KOPJE KOFFIE EN DAN KINDEREN VAN SCHOOL HALEN

Deze dames trof ik enige tijd geleden een keer om tien voor twaalf bij de koffieautomaat van Albert Heijn. Even een bakje leut drinken voordat de plicht weer roept. Kinderen van school halen voor de middagoverblijf. Jawel, ze wilden wel op de foto, als ik maar de mooiste uit zou kiezen. Een bijvoegsel die ik vaker hoor als ik foto's maak. Vooral van vrouwen. Maar goed. Wat zou het mooi zijn als hier in Albert Heijn een uitgebreider koffiehoekje zou zijn. De bank zou dan omgedraaid moeten wordeen. Lekker met een dampende kop koffie de passanten in de winkelpromenade observeren. Of André Hoogenberg in zijn tegenoverliggende dierenspeciaalzaak. Een ideale plek om even te teuten en te leuten. De koffie is ook nog eens gratis. De schoolvakantie begint aanstaande vrijdag. Deze dames kunnen over twee dagen het koffiedrinken in Albert Heijn zes weken lang schudden. Schoolvakantie. Leuk, anderhalve maand geen tijd voor jezelf hebben. Leve de vakantie! Of niet?

4 opmerkingen:

Dineke zei

Goed idee Johan!

Zo trof ik enige tijd geleden op die plek twee teleurgestelde heren, die hadden een koffie-date bij de automaat. Maar die deed het om één of andere reden niet.

Alie zei

gebeurd helaas wel vaker.. Nouja, puntje voor t personeel om op te letten.. Heel veel ruimte is er niet om de koffiecorner groter te maken ben ik bang.
Wat de vakantie betreft, ik vind het heerlijk om 6 weken even niet te hoeven, niet te leven rondom de schooltijden, en heerlijk mn kids om me heen. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor hebben we alles precies gepland, wie wanneer vrij en waarheen enz... zo is het heel best te doen en geen last maar een lust!! Iedereen veel plezier!!
Enneh.. na 6 weken heeft moeders weer vakantie hahahaha

cjg Beijum zei

Er komen ook veel ouders langs in het Centrum voor jeugd en gezin om koffie te drinken.
Het CJG is een ontmoetingsplek voor ouders en aanstaande ouders.
Ieder ochtend open.
www.cjgbeijum.hyves.nl

sanne van alphen zei

Laat de ander ees de kinderen van school halen en de afwas doen.http://sjaakgenerator.nl/