maandag 5 juli 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Het logo van het Café Biljart links is zoekgeraakt. Het wordt zsm teruggeplaatst.

De vakantieperiode breekt aan. Binnenkort is Beijumnieuws drie weken uit de lucht. Althans de blog blijft gewoon bereikbaar, maar de hoeveelheid dagelijkse nieuwtjes en wetenswaardigheden wordt dan gestopt. Kopij blijft welkom en is eventueel later te publiceren.

Reacties ouder dan twee dagen worden op het ogenblik gemodereerd. Na de vakantie beraad de beheerder zich op een reactiesysteem. Registreren of alle reacties voor publicatie screenen behoort tot de mogelijkheden. Tips over van alles en nog wat uit Beijum blijft welkom op Beijumnieuws@online.nl

Over het winnen van een krat bier door het Biljat Café Beijum in geval van het juist voorspellen van de Wk-finale: lezeres Anirnith is de enige inzender die nog aanspraak kan maken op een krat bier naar keuze. Ze voorspelde de finale Duitsland- Nederland. Alle combinaties met Brazilie, Argentinie, Italie en Engeland hebben het zoals bekend niet gehaald. Anirnith, mail je even naar Beijumnieuws@online.nl ? (nog een keer proberen, mailadres stond verkeerd geschreven)

1 opmerking:

Anoniem zei

ik heb geprobeerd te mailen maar ik kreeg hem terug...