zondag 4 juli 2010

OPGESTUURDE FOTO'S ZOMERCARNAVAL

Enkele lezers stuurden foto's op van de vandaag gehouden zomercarnaval-parade. Teveel om allemaal te publiceren, helaas. Het zou mooi zijn als er op een blog een slide-show van meerdere foto's te zien zou kunnen zijn, maar ik heb die mogelijkheid nog niet ontdekt. Blijf gerust insturen, ook al staat uw foto hier niet bij.
De rechterfoto is ingestuurd door lezeres Karin Pijl. U ziet de meiden van dansgroep de Flames over de Emingaheerd paraderen. Ze mailde:
Een klein stoet dit jaar, maar wel met mooie versierde praalwagens. De groep De Flames sprong er echt tussen uit, ze hadden een aantal leuke dansjes ingestudeerd en gaven alles ondanks de hitte.

De linker foto is opgestuurd door fotograaf Rieks Oijnhausen. U ziet loco-burgemeester Elly Pastoor de opening van de parade verrichten. Pastoor nam de plaats in van Peter Rehwinkel die in eerste instantie zou komen.
Als ik me niet vergis staat links naast haar Swinda Stamper, een van de organisatoren van het spektakel. Achter Pastoors staat een van de hoogwaardigheidsbekleders uit de Antillen die vanmiddag in Beijum aanwezig waren.
Voor meer impressies kijkt u dinsdagavond naar OOG-TV.

Geen opmerkingen: