vrijdag 2 juli 2010

SPORTPARK KARDINGE KLAAR VOOR NEW ATTRACTION

Een zinderende avond. Een avond die niet kapot kan. Ik kijk nog even of het filmmateriaal dat gemaakt is na de overwinning van Oranje geschikt is voor publicatie. Wat een feest, eerlijk gezegt, ik had het niet gedacht. Gaan "we" het dan toch doen? Kampioen worden? Vanavond nam ik even poolshoogte in het Kardingerpark. Alles staat hier klaar voor het New Attraction Festival dat morgen losbarst. Vol jaloezie en weemoed observeerde ik de jongeren die her en der lagen te chillen. Kratje bier erbij, blowtje tussen de lippen, liggen of zitten tongzoenen met je eerste verkering. En op een prettige manier schijt hebben aan de wereld. Ach, was ik maar weer 23 jaar.
Maar goed, nait soezen, hier en nu. Op de achtergrond ziet u een grote New Attraction-tent. Het is de vraag of een tent zin heeft komend weekend, volgens mij wordt het bloody hot.
Zaterdag 3 juli vanaf 13.30 is het aan! New Attraction 8.3 gaat los. Wat ga jij allemaal zien?! Download de timetable. Wil je meer weten over het programma, de artiesten, de battles...
Zie je zaterdag. http://www.newattraction.com/

Geen opmerkingen: