donderdag 1 juli 2010

HEERDENPAD KRIJGT NIEUWE LAAG

De video van het Heerdenpad uit april was gisteren nog maar net geplaatst of ik maakte een klein fietstochtje richting ons aller fietspad. Hardlopen wil niet erg vlotten, blessure, maar een stukje fietsen, dat valt altijd goed. Wat was dat bij het Heerdenpad? Een lint erover, en moeten fietsen op het trottoir? Dikke vrachtwagens aan de kant, werklieden, nee dat kan niet missen, daar staat wat te gebeuren.

Over de stoep fietsend, voorbij het lint, zag ik dat de bovenste laag van het fietspad af was geschraapt. Aan een mannetje in een geel hesje vroeg ik wat de bedoeling was. "Het Heerdenpad wordt aangepakt, er wordt een nieuwe laag overheen gelegd." Ik vond ons fietspad niet eens in deplorabele staat verkeren, het was me niet opgevallen dat er oneffenheden e.d. in het pad zaten. Maar waarschijnlijk geldt hier ook dat voorkomen beter dan genezen is. Of willen ze het kalf niet laten verzuipen voordat de put gedempt is?

3 opmerkingen:

Monique zei

Nou ik moet zeggen dat ik het wel tijd vond worden dat ze de boel daar eens ging aanpakken. Vooral als je vanaf de Hunze kant omhoog moest waren het een en al scheuren en hobbels.

Alie zei

wilde het net zeggen. Juist daar waar ze bezig zijn was het ook het meest nodig! Hoera, weer een verbetering!

Karin.P. zei

Me2 na dit bericht gelezen te hebben eens even gekeken en zag idd dat er toch wel aardig wat scheuren her en der zaten maja je moet er dan ook echt opletten was me eerder ook niet opgevallen.