vrijdag 10 februari 2012

GRATIS GEBITSCONTROLE HONDEN

Dit bord staat en stond de bijna afgelopen week voor Dierenpraktijk Beijum. In het kader van de maand van de gebitscontrole (jaja) mogen huisdieren voor een gratis controlebeurt  naar de dierenarts. (Er staat alleen honden in de kop boven, maar het geldt ook voor katten) Op nog geen 200 meter van de praktijk is een tandartsenpraktijk voor de menselijke soort gehuisvest, en de lezer weet dat kort geleden de prijzen van tandartsen los zijn gelaten. Ternauwernood is onlangs gratis tandheelkundige hulp voor kinderen tot 18 jaar gewaarborgd.
Een verwaarloosd gebit kan ernstige gevolgen hebben, zoals het verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Toch denkt het merendeel van de baasjes dat het gebit van hun dier gezond is. In februari 2012 stellen daarom meer dan 850 dierenartspraktijken hun deuren open om gebitten van honden en katten te laten controleren. Kauwt jouw hond of kat minder makkelijk op harde brokken? Of stinkt hij uit de bek? Maak dan een afspraak bij een deelnemende dierenarts bij jou in de buurt.http://www.gebitscontrole.nl/
Het komt heel sympathiek over vanuit de dierenartsbranche. Of zal er een addertje onder het gras zitten? Ik bedoel, er zijn ook garage's waar je je auto voor 30 euro kan laten keuren. Soms kan dat zelfs gratis..Heel sympathiek. Of toch ook commercieel gedacht?

Geen opmerkingen: