donderdag 16 februari 2012

WIM VAN DE ZIJLEN

Gistermiddag liep ik Wim tegen het lijf voor Winkelcentrum Beijum. Ik moet eigenlijk mijnheer Wim zeggen. Vaste medewerker van de Boerderijum en woonachtig in een wooncomplex van Stichting de Zijlen aan de Grevingaheerd. Zal ik je even op de foto zetten Wim? Guitige blik: "Ja, doe volgend jaar maar." Met begeleidster Marjan had hij zojuist een bezoekje afgelegd aan Winkelcentrum Beijum. Marjan wilde wel even met Wim op de foto. En mijnheer zelf uiteindelijk ook weer wel. "O ja. voor Beijumnieuws hé, toe maar even dan."
Een vertrouwd thuis, persoonlijke aandacht en boeiend werk. Dat is wat we eigenlijk allemaal willen. Ook mensen die niet alles alleen kunnen. De Zijlen biedt zorg en ondersteuning aan circa 1400 mensen van jong tot oud, met een verstandelijke beperking in de gehele provincie Groningen. We blijven met onze locaties steeds vernieuwen, altijd afgestemd op de vraag. Dat doen we zorgvuldig.
Ons motto is niet voor niets: ‘Met zorg in de samenleving’. http://www.dezijlen.nl/
Bekijk eventueel ook nog even hoe Wim tweeënhalf jaar geleden in de Boerderijum burgemeester Rehwinkel op sleeptouw nam. Zie hier.

Geen opmerkingen: