woensdag 29 februari 2012

EVEN EEN SNIPPERDAG

Het is 29 februari, schrikkeldag 2012. Een vreemde dag. Een rondje sponsors leert dat niemand me vandaag wil doorbetalen. Van Hoogenberg tot de kapper, van het Café Biljart tot autobedrijf Visser, allemaal houden ze vandaag de hand op de knip. Tja, jongens, het is me teveel werk om alle logo's er voor een dag af te halen, maar ik vind het best, ik ben even klaar met jullie, als tegenzet publiceer ik vandaag geen berichten. Om het een beetje al te verheven te verkondigen: de wijk is daar de dupe van, bescheidener gezegd: de vele lezers van Beijumnieuws.
Of ik het vandaag volhoud om niks te publiceren blijft nog even afwachten, komen er afkickverschijnselen? Maar goed, ik ben geen Gekke Gerritje.
Mooi woord trouwens, snipperdag, vindt u ook niet?
Een snipperdag is de benaming voor een (losse) vakantiedag. Snipperdagen worden meestal per een of twee opgenomen. Als men een langere periode vrij neemt (een week of langer) dan spreekt men meestal van vakantiedagen. Snipperdagen worden bijvoorbeeld opgenomen om een verjaardag van een familielid te vieren, of om wat klusjes in en om het huis te doen.
Snipperdagen kunnen vaak per hele of halve dag worden opgenomen. Daar waar men zijn vrije tijd per uur kan opnemen wordt wel geproken van kruimeluren of snipperuren. Wikipedia/Snipperdag.
Beste lezers, tenzij er ernstig breaking news komt publiceer ik vandaag niks. Worden de spek en spekgladde fietsgootjes van de Korrewegbrug vandaag opgeknapt? Melden de koperdieven van Innersdijk zich? Vindt er na een half miljoen fietsoversteken vandaag weer een overval plaats op het Heerdenpad? Worden vandaag 25 hennepplantages in één keer opgerold in de wijk?  Het kunnen zo maar dingen zijn die er voor gaan zorgen dat er toch nog gepubliceert gaat worden vandaag. Wie weet. Precies vier jaar geleden plaatste ik wel wel een blogbericht.
Over precies 24 uur, op 1 maart, zal dit wijktheater weer op volle toeren los gaan.
Cartoon van http://www.obboi.ru/cartoon_4344.htm

6 opmerkingen:

Liesbeth zei

Geniet lekker van je vrije dag;)....

Anoniem zei

Je sponsors betalen in de maand februari ook 2 dagen minder sponsorgeld dan de overige maanden....

Tonnie zei

geen berichten plaatsen, wel reacties goedkeuren en plaatsen, is hier sprake van tegengesteld gedrag, en op deze dag niet betalen voor bv je kabelleverancier voor internet maar er wel gebruik van maken? Hou je poot stijf hoor!

Alie zei

Ge kunt het toch niet laten ;-)

Anoniem zei

Toe nou maar weer!!
Ben ook verslaafd aan je mooie nieuws

Anoniem zei

als je weer goeie zin hebt: het pand van de apotheek Emingaheerd staat te koop. wat betekent dit?
Zit er verandering van gebouw-eigenaar in de pijplijn of is er meer te verwachten, een verhuizing (naar toekomstig Innersdijk gebouw, diensten plein Beijum-Oost)?
TIP?