woensdag 1 februari 2012

JOEHOEHH! IK BEN JARIG!

Langs de Emingaheerd woont Wiltje, en die is vandaag jarig. En dat moeten we en zullen we allemaal weten. Spandoek aan de gevel, een verkeersbord met 40 er op in de grond gestoken en toeterende automobilisten. Nee, het feestvarken wilde er zelf niet op maar een foto van de versierde gevel, dat mocht wel even.
Toch maar even googelen op dit fenomeen. Er blijkt een site te bestaan met een toepasselijke naam voor dit soort fratsen: http://www.aandachttrekkerij.nl/ Eigenlijk moet ik er geen reclame voor maken, het gaat dan wellicht nog meer van gek naar gekker. Maar goed, hier toch even wat aandacht voor Aandachttrekkerij:
Persoonlijke feestvlag, geboortevlag of trouwvlag bestellen?  In Nederland iets te vieren? Laat dan een feestvlag, feestdoek of naamvlag bedrukken! Een geboorte vlag met naam, huwelijksvlag, geboortespandoek, 50 vlag, communie vlag of jubileum vlag is sneller gemaakt dan je denkt! En bovendien persoonlijk! Want alle vlaggen en spandoeken kun je bij Aandachttrekkerij zelf ontwerpen, laten maken en bedrukken. In onze webshop hebben wij alle soorten vlaggen en tekst spandoeken voor feestelijke gelegenheden: van trouwvlaggen, huwelijksvlaggen en spandoeken voor bruidspaar of huwelijk jubileum, tot geboortevaandels, geboortevlaggen, naamvlaggen en spandoeken ‘Hoera een zoon’ of vlaggen ‘Hoera een dochter’. Daarnaast biedt Aandachttrekkerij de mogelijkheid in Nederland vlaggen te bestellen voor gelegenheden als verjaardag, abraham, sarah, geslaagd, communie, 50, adoptie etc.

Aandachtrekkerij is dé webshop voor zelf te ontwerpen vlaggen, foto en tekst spandoeken en vaandels in Nederland..

Geen opmerkingen: