donderdag 23 februari 2012

SAMEN ZIJN

Even was ik gistermiddag in de veronderstelling een bijeenkomst van de Kadushi-club van Ambiënte te zijn binnengelopen. Lekkere hapjes, een gezellige sfeer en allemaal Antilliaanse dames. Maar nee, het was niet de Kadushi-club die ik achterin het gezondheidscentrum, ingang CJ&G, trof. Wie zijn jullie dan wel? "Wij zijn de groep 'Samen Zijn.' Wat is dat nou weer? "Dat gaat uit van Buurtwelzijn." Het is allemaal niet meer bij te houden, al die initiatieven om binding in de wijk te willen bewerkstelligen. Een zoektochtje op Google leert dat Buurtwelzijn wordt georganiseerd door Stiel, MJD en Humanitas.
Mag ik wel een foto maken van jullie Samen Actief? In koor: "Samen zij-ijn! Ok, van jullie samen zijn? Dat mocht, het resultaat ziet u boven. Zie hoe de Antilliaanse dames Samen Waren. Ik bedoel natuurlijk Samen Zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Iedere woensdagmiddag zijn deze moeders aanwezig in het CJG.
Op dinsdagochtend is er een grote groep vrouwen/moeders uit verschillende landen in het CJG Zij noemen zichzelf regenboogvrouwen.
De rest van de week is er ook genoeg te beleven.
In de krokusvakantie gesloten maar daarna weer dagelijks inloop van 9 tot 14.00. Voor aanstaande ouders en ouders met kinderen tot 23 jaar
Ruilwinkel is dan ook weer dagelijks open.