zaterdag 18 februari 2012

MAXIMA-FOTO'S OP LIJN6

Het is al weer oud nieuws. Op 9 februari opende Maxima Zorreguieta de VMBO aan de Kluiverboom in Lewenborg. Prachtige foto's zag ik op Lijn6 voorbijkomen. Prima kwaliteit, daar kan Beijumnieuws nog vele puntjes aan zuigen. Maar goed, verschil moet er zijn. Zie hier de foto's van Lijn6-fotografen Arend en Philippine.
Ik moest even aan Maxima denken omdat ze op het ogenblik waarschijnlijk niet zo straalt als dat ze gewoon is te doen. Ernstige familieomstandigheden spelen haar nu parten. Ik hoef u het verhaal over haar zwager Friso vast niet te vertellen.
Dit blogbericht schrijf ik omstreeks half een, en ik programmeer het voor half acht, het gaat dan automatisch online. Hoe het dan met Friso gaat en of hij überhaupt nog leeft is ongewis. Hersendood, las ik net op http://www.nos.nl/
Niet best, de heren Ziekte en Dood en mevrouw Ongeluk kijken niet naar rangen en standen. Ze slaan toe als het hun uitkomt. Koninklijk huis of niet.
Je kunt tegenwoordig zo maar een lawine op je kop krijgen. Wat moet je er van zeggen, je zou Friso een totale gezondheid terug toewensen. Liever dat dan te moeten kiezen om als kasplantje te leven of de pijp uitgaan.
Nee, het is geen Beijum-nieuws. Maxima straalde er ruim een week geleden over in buurtwijk Lewenborg. En er waren twee topfotografen bij die haar op de gevoelige plaat vastlegden.

Geen opmerkingen: