maandag 13 mei 2019

HANDIGE HARRY'S REPAREREN ZELF DE AUTO

Het is nog geen schering en inslag, maar er zijn steeds meer Handige Harry's in het straatbeeld van Beijum aan te treffen die op of onder een auto aan het sleutelen zijn
Zie ook nog eens dit bericht over een zelf gecreĆ«erde tijdelijke openluchtgarage in de wijk.

Foto is halverwege afgelopen week gemaakt. Het leek niet op een ongeluk of op straattheater, de gereedschapskist maakte direct duidelijk dat er twee heren onder de auto lagen te sleutelen.

Iets met de uitlaat? Schokbrekers? Handig, de achterste wielen zijn op de stoep gezet, zodat er meer ruimte was om onder de auto te kruipen. Even niet de handrem vergeten, anders kan het voorste mannetje het wel schudden.

Misschien moeten we ergens in de wijk een gat graven waar een auto aan weerskanten overheen kan rijden, zodat handige mannetjes veilig staand onder een te repareren auto bezig kunnen gaan.

We zitten niet in een economische crisis, maar zelf olie kunnen verversen, een nieuwe uitlaat onder de auto zetten, banden verwisselen, dat kan natuurlijk in de portemonnee schelen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan de blogger zijn Ruttemetutje NOS-hypnose dat we niet in een economische crisis zouden zitten, nog wat verder onderbouwen ?

Anoniem zei

Tja, arme wijk.

Johan Fehrmann zei

Er zijn twee reacties per ongeluk verwijderd. Stuur ze gerust nog eens.

Anoniem zei

Arme wijk?? Hahahaah jij houd er waarschijnlijk van genaaid te worden door de garage met onnodige hoge kosten