vrijdag 31 mei 2019

SABINE GAAT MAAR DOOR EN WEERDOOR (weblog over haar chronische ziekte)"Soms voel ik me niet chronisch ziek, pijn went. Maar het is wel zo."

Ze woont al jaren in de wijk, sterker nog ze is in Beijum geboren en getogen. Sabine van der Kolk is haar naam.
Onlangs was ze in het nieuws omdat haar bedrijf Studieblik naar het Gezondheidscentrum verhuisde, zie nog eens dit bericht

En ze is al jaren actief binnen scoutinggroep de Voerman

Wat minder bekend is, is het feit dat Sabine al jaren chronisch ziek is. Daar doet ze niet geheimzinnig over, sinds kort houdt ze hierover een persoonlijk weblog bij. Vertel Sabine.

Beijum is de plek waar ik ben opgegroeid, hier heb ik vrienden gemaakt, hier heb ik mijn hobby’s (gehad) in Beijum, hier wandel ik met de hond en nu staat hier zelfs mijn eigen bedrijf. En hier ben ik ziek geworden.
Sinds 2003 ben ik ziek. Chronisch ziek dus. Soms voel ik me niet zo, pijn went. Maar het is wel zo. Men vraagt vaak aan mij, wat heb je dan? En hoe werkt dat dan? En hoe gaat dat in het ziekenhuis dan? En wat gebeurt er als het niet goed gaat dan? Maar moet je niet wat rustiger aandoen dan? 

Vooral dat laatste, dat hoor ik vaak. En daarom deze blog. Ik kan heus een hele hoop. En ik hoop met deze blog andere mensen te laten zien dat een beetje eigenwijsheid soms best wel kan helpen. Mij in ieder geval wel.
https://enweerdoor.blogspot.com/

Geen opmerkingen: