maandag 20 mei 2019

HUIS VERKOPEN? GA NAAR HUIZENBEMIDDELAAR GRONINGEN!


Bij het verkopen van een woning komt veel kijken, daarom is het fijn om een deskundig iemand aan uw zijde te hebben die u hierbij kan helpen.
Wij van de Huizenbemiddelaar begeleiden de verkoop van uw woning van A tot Z. Gecertificeerd VBO makelaar Kim heeft inmiddels al tien jaar ervaring met het verkopen van woningen in Groningen en omstreken. Kim: ‘’In deze periode heb ik erg veel kennis opgedaan binnen het makelaarsvak en de huizenmarkt van Groningen. Doordat ik regelmatig cursussen volg en me dagelijks inlees over de ontwikkelingen op de woningmarkt, blijft mijn kennis altijd actueel. Daarnaast vind ik het ook gewoon hartstikke leuk om mensen te begeleiden bij deze grote stap.’’
Het tarief van veel makelaars is gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs. Wij werken echter met een vast laag bedrag. Hierdoor bent u goedkoper uit en weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Doordat wij de mogelijkheid bieden om de bezichtigingen van uw woning zelf uit te voeren kunnen wij onze tarieven laag houden. Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen: u heeft jaren in de woning heeft gewoond, kent de woning het allerbest en kunt u de bezichtigingen doen wanneer het voor beide partijen het beste uitkomt: dus ook ‘s avonds of in het weekend. Heeft u liever dat de bezichtigingen worden gedaan door een makelaar? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Wij zijn hierin erg flexibel.
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Of kom langs bij ons kantoor aan de Bieslookstraat 31 in Groningen.
www.dehuizenbemiddelaargroningen.nl

050-577 86 51

(Ingezonden bericht. Zie logo links, tot einde jaar op Beijumnieuws)

Geen opmerkingen: