dinsdag 21 mei 2019

WANDEL4DAAGSE TROK DOOR BEIJUM
In de meimaand wordt traditioneel de Wandel4Daagse gehouden.


Vandaag was dag 2 in Groningen, honderden wandelaars liepen aan het begin van de avond vanuit Sportcentrum Kardinge met een wijde boog door Beijum.

De blogger heeft helaas geen foto van de sportieve stoet die ook door de promenade van Winkelcentrum is gelopen. Een foto is eventueel nog welkom.


Eind van de middag, begin van de avond, zag ondergetekende dat ter hoogte van Het Palet, gereformeerde school, met aansluiting op het Koerspad, fietspad tussen Beijum en Lewenborg, allerhande kraampjes werden opgebouwd.

De lezer ziet links en rechts enige op dat moment gemaakte foto's.

Daarna fietste hij naar Sportcentrum Kardinge, in en buiten dit complex verzamelden zich honderden wandellustigen (geen gangbaar Nederlands woord, maar het dekt de lading).

Ook daar maakte hij een paar foto's.

Omdat die allemaal teveel zijn om hier te publiceren, verwerkte hij die in onderstaande video.

Net als meer foto's die hij in Beijum maakte. Opvallend, er waas fruit te krijgen thv de school en het milieu werd in de gaten gehouden (denk om uw afval!).

Video, op de hoek met wijkring Emingaheerd stonden verkeersregelaars.
Niet ter hoogte van genoemde school. Dat gaf af en toe wat chaos.

Herkent u zichzelf of uw kind op de video?

Het is weer tijd voor de Avond4daagse! Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging. Het meest gezellige wandelevenement van Nederland komt ook bij jou in de buurt... 

In 2019 zal de Avond4daagse in Groningen gehouden worden van 20 t/m 23 mei .

Vier avonden wandelen, zingen en plezier maken samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging. En je ouders? Die mogen ook best mee. De Avond4daagse loop je nooit alleen, in totaal met ruim 300.000 deelnemers in héél Nederland.

Dit jaar wordt de Avond4daagse in Groningen alweer voor de 75 keer georganiseerd, tijd voor een feestje! Daarom zullen er dit jaar verschillende extra activiteiten plaatsvinden tijdens de Avond4daagse. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer informatie hierover.

Voor het laatste nieuws over de Avond4daagse in Groningen, kijk hier of volg ons op facebook en twitter .


http://avond4daagsegroningen.nl/


Geen opmerkingen: