zondag 12 mei 2019

NOG EVEN TERUG NAAR HET MELSEMA-FEESTJE


"Weer lekkere en leuke versnaperingen, alles zelfgemaakt en uiteraard de helft van de opbrengst voor Make-a - wish.... Samen maken we dromen waar!!"

Aldus Liesbeth Laning.


U ziet deze actieve Beijumse links op bovenstaande foto staan.


Info? Make a wish

We gaan even terug naar het Melsema-feestje, zie berichtgeving van gistermiddag.

De vier dames die we op bovenstaande foto zien stonden op de braderie op Plein Oost.
Terzijde, daar had het wel wat drukker mogen zijn. Ongeveer twee procent der Beijumers nam de moeite om naar het festijn- braderie te komen.

Afbeelding links maakte de blogger nog tegen half vijf s' middags.


Charmeur Wim, bewoner van De Zijlen, zie hem ook in gesprek met wijkwethouder Mattias Gijsbertsen, bericht gistermiddag, was bezig om danspasjes met vier jeugdige aanwezigen te maken. Het swingde erover.


Onderstaande foto werd ingezonden door Phillipine Koopman. Ze schreef erbij: 'Ik zag nog geen foto op je blog van deze dansgroep als leuke aanvulling op het geheel.'

(Hou ook de komende wijkkrant in de gaten omtrent dit onderwerp)

4 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Als circa 250 personen (Beijum telt ± 12.500 inwoners) deze "officiële opening" van "Eigen Heerd" hebben bijgewoond, dan is deze bijeenkomst zeer slecht bezocht.

Hoeveel senioren wonen er in dit nieuwe gebouw? Hoeveel inwoners van De Zijlen? Stel samen ongeveer 100 bewoners. Daarnaast zijn er de medewerkers en vrijwilligers van Wij Beijum en het nieuwe Heerdenhoes. En de organisatoren.

Nee, deze opening had beter kunnen worden uitgesteld. Totdat de "buitenhuiskamer" rondom het Innersdijkterrein is aangelegd.

Zie in dit verband:

https://beijumnieuws.blogspot.com/2019/04/schommels-bankjes-inrichting-tussen.html

Anoniem zei

Maar zeg nou zelf, wat heeft een normaal mens er te zoeken ? De meesten zijn de festivalisering van de samenleving compleet zat. Bijna iedereen heeft wel eens een prijs gewonnen en wie dat nog niet overkwam zat òf in een kliniek òf in 't gevang.

Johan Fehrmann zei

Perongeluk een reactie niet doorgelaten, stuur gerust nog eens.

Anoniem zei

een braderie kan heel gezellig zijn , maar dan moet het wel een echte braderie zijn . op een braderie wil ik leuke dingetjes kunne kopen maar dat begrijpen ze blijkbaar niet .