woensdag 21 mei 2008

30 JAAR BEIJUM

Door een misverstand is onderstaande oproep nog niet geplaatst maar hij mag niet ontbreken op Beijumnieuws. Beter laat dan nooit, de wijk bestaat dit jaar dertig jaar en het Dagblad van het Noorden gaat hier aandacht aan besteden.

De wijk Beijum bestaat 30 jaar. Daarom is Dagblad van het Noorden op zoek naar Beijumers die al 30 jaar in de wijk wonen en/of in Beijum geboren zijn, daarover in de krant willen vertellen en op de foto willen. De interviews verschijnen op maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 (de echte verjaardag van Beijum) in de krant. Als u mee wilt werken, kunt u een mailtje sturen naar maaike.trimbach@dvhn.nl.

Er staat niet bij welke maand het is maar het moet mei zijn.

Een lezer reageerde nog en vroeg of ik niet meer in de tekst wilde vloeken. Ik had godverdomme geschreven in het artikel "weer thuis". Zie twee weken geleden. Beste lezer, ik zal er geen gewoonte van maken. Maar God kan wel een wat van mij verdragen want we zijn goede vrienden. En in elke relatie is wel eens wat. God is niet zo gauw gekwetst, het zijn vaak de mensen die er last van hebben. Ik zal het niet meer doen. Want vloeken en beledigen is op internet verboden.
Zie voor info over spelregels qua internet-schrijverij onderstaande link.
http://www.bipt.be/nl/513/ShowContent/1734/Nettiquette/Nettiquette.aspx

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag Johan,

Enkele links over de Netiquette:

http://www.nrc.nl/media/article233128.ece/
Netiquette_voor_de_weblogs_op_nrc
Vloeken en beledigen is op het Internet verboden!

http://www.faya-webdesign.nl/netiquette.htm

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nettiquette

http://web.inter.nl.net/users/Maurice.Makaay/netiquette/