maandag 19 mei 2008

SNOEP-REACTIES EN JAN KRIST

Het artikel over Ewout die een snoepwinkeltje heeft aan de Isebrandtsheerd riep een paar reacties op. Zie zaterdag j.l.
Bijvoorbeeld deze:
Ze doen ook fietsreparaties voor 2 euro en banden plakken voor 50 cent.

En deze:
Er zijn nog meer werknemers en niet ewout alleen en het idee is niet bedacht door ewout ma door marit en nikay, fatima enz... werken er ook en zijn er ook bazen dus dit is niet zo eerlijk!!dus zet dat er ook even bij want dit klopt niet!

Ik wil het goed maken: alle bazen, stichters én werknemers kunnen samen op de foto op Beijumnieuws als ze willen. Meld je even!

Vanochtend had ik eindelijk Jan Krist te pakken, ik heb hem weer gebeld en hij nam op. Hij is net twee weken op vakantie naar Marokko geweest en gaat nu echt deze week de stukken leveren!
Ik kan vast verklappen dat hij terug is in het vak wat hem bekend en groot heeft gemaakt: daklozenopvang. Hij werkte een maand geleden nog binnen de psychiatrie van Amsterdam, maar hij is nu teamleider binnen de grootste daklozenopvang-organisatie in de hoofdstad, bij stichting Volksbond. De noordelijke en nuchtere inbreng van Jan kunnen ze daar goed gebruiken. Hij vertelde nog dat tijdens zijn beginperiode bij het Ommelanderhuis werd gezegd dat hij naar Amsterdam moest gaan omdat het daar allemaal voorop liep qua ontwikkelingen. Maar is dat wel zo? "Ze lopen hier vijf jaar achter, het lijkt wel of de daklozen-ontwikkelingen hier heeft stilgestaan."
Deze week in dit theather: Jan Krist vertelt zijn verhaal. Mét foto.

Geen opmerkingen: