zaterdag 17 mei 2008

DE SNOEPWINKEL VAN EWOUT

De échte ondernemers beginnen vaak al op jeugdige leeftijd ondernemende initiatieven te ontplooien. Het kan niet anders of Ewout van der Veer uit Beijum is later zo'n zakenman die kan zeggen dat hij het handelen als kind al in zich had. Sinds een paar maanden is hij aan huis een snoepwinkel begonnen, ik werd erop geattendeerd door een briefje op het prikbord van Albert Heijn. Op de foto zie je Ewout zitten met de prijslijst: lolly's kosten 10 cent, snoepzakjes 20 cent, energydrankjes 50 cent en chocoladekoekjes kosten ook een dubbeltje.

Zijn aanbod blijft niet tot snoep beperkt, boeken voor een euro, knuffels voor 50 cent en Boomerang kaarten voor 10 cent. De meeste nieuwsgierigheid wekken de twee onderste aanbiedingen op zijn lijstje bij me op,- klik de foto groter om het te lezen. Ewout verkoopt ook verrasingspaketten, mét video kost zo'n pakket 2 euro en zonder video kost het pakket 1 euro. Wat zou dat nu zijn? Nieuwsgierig geworden? Ga eens naar De Snoepwinkel van Ewout aan de Isebrandtsheerd nummer 60.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze doen ook fietsreparaties voor 2 euro en banden plakken voor 50 cent.

Anoniem zei

Er zijn nog meer werknemers en niet ewout alleen en het idee is niet bedacht door ewout ma door marit en nikay, fatima enz... werken er ook en zijn er ook bazen dus dit is niet zo eerlijk!!
dus zet dat er ook even bij want dit klopt niet!