dinsdag 27 mei 2008

AANVULLING FAMILIE VISSER

Janneke Visser, de moeder van het grote gezin in Beijum die naar Stadskanaal verhuist, wilde nog even wat aanvullen op het artikel van twee weken geleden ("Met pijn in het hart verlaten ze Beijum"). De Noorse Broeders, de religieuze stroming waar ze mee verbonden zijn, klinkt zo volksmondachtig vind ze. Ze stuurde me een link van de CGN, de Christelijke Gemeente Nederland:http://www.brunstad.org/nl/ De (media)aandacht ervaart ze als een prettig afscheidsritueel van de wijk. Een der komende dagen staat de familie geportretteerd in het Dagblad.

Soms lijkt het alsof de datum niet klopt van de berichten die ik plaats. Dit komt omdat ik ze eerst als concept opsla, ze worden dan gepubliceerd op de datum waarop ze als concept opgeslagen stonden. Zo heb ik al twee artikelen panklaar liggen om morgen op het net geplaatst te worden. De datum is niet meer te veranderen zodat het lijkt alsof ze vandaag op het web gezet zijn.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De tekst copypasten, het conceptlogje vernietigen, en de gecopypaste tekst in een nieuw formulier neerzetten - dan heb je de juiste datum bij het stukje.

Anoniem zei

De datum/tijd van concepten is te veranderen bij 'berichtopties'. Dat staat onder het concept-bericht als je het bewerkt.