woensdag 7 mei 2008

EEN PARANORMAAL CONSULT OP STRAAT

Al jaren is ze voorzitter van de paranormale stichting de Lotusheerd in Beijum. Enige bekendheid verwierf ze enkele jaren geleden op stadsniveau na te zijn geportretteerd in het programma van Cathy en Gré op OOG-TV. 

Ik kom haar wel eens tegen in de wijk en meestal "krijgt ze dan wat door." Van boven wel teverstaan, of van gene zijde. Ze staat wat ernstig op de foto maar weest gerust, ze is goedlachs en beslist niet zwaar op de hand. Vanmiddag kwam ik haar tegen in de Holmsterheerd, de straat waar ze woont: Saskia Smid. Ik ga hier niet verklappen wat ze vanmiddag allemaal weer doorkreeg. 
Wél kan ik zeggen dat ze me de tip gaf om wat meer naar de paardenbloemen te kijken, volgens Saskia is dat rustgevend en ontgiftend. Kijk, daar heb je wat aan. Het is een optimistisch mens, Saskia. Het feit dat er een zwarte kat achter haar in het gras ligt zal haar niet uit evenwicht brengen. Want bijgelovig zijn is weer iets anders dan paranormaal zijn. http://www.parabea.nl/ of http://www.lotusheerd.nl/

Geen opmerkingen: