dinsdag 27 mei 2008

HEEL JE INNERLIJK KIND

Je hebt mensen die doorlopend verdrietig zijn, boos gefrustreerd of depressief. "Het kind" in deze mensen voelt zich dan niet prettig en gelukkig. Dit kan zonder aanwijsbare redenen zijn, alsof er zomaar een bui overtrekt bij ze.

Greet Kroon uit Beijum verzorgd al jaren cursussen on je gewonde innerlijk kind te helen. Afgelopen weekend kwam ik haar tegen in de Lidl en schoot deze foto. Ze zit nu vakantie te vieren op Kreta maar ze is over een week terug en weer beschikbaar voor cursussen en individuele therapie. Op haar website las ik onderstaande vragen:
Heb je het gevoel dat je niet ├ęcht een plek hebt op deze wereld, dat je er niet bij hoort, dat je anders bent dan anderen? Ben je bang om in de steek gelaten te worden? Heb je te maken gehad met incest of is je seksualiteit op een andere manier beschadigd? Voel je je snel schuldig?Geloof je, dat wat je ook doet, het nooit goed genoeg is? Heb je moeite om je gevoelens te uiten? Of vraag je je af wie je nu werkelijk bent? etc. .......dan is het mogelijk, dat je in bepaalde situaties nog steeds de herinnering aan een verward, bang, boos, verdrietig of eenzaam kind met je meedraagt.

Volgens Greet kun je je pas echt vrij voelen als je innerlijk kind geheeld is. Meer weten? Kijk eens op: http://home.wanadoo.nl/innerlijk-kind//inleiding.htm In het najaar gaat ze ook weer cursussen geven.

Geen opmerkingen: