vrijdag 23 mei 2008

DIT KAN BERT NIET LAPPEN

Shoetime-Bert blijft, zoals het een echte schoenmaker betaamt, graag bij zijn eigen leest. Kapotte schoenen, tassen of andere lederen gebruiksartikelen? Ga naar Bert en hij maakt het perfect weer in orde.

Maar voor de derde keer is nu deze, hoe moet je het noemen, pui of reclamezuil geramd. Niet express, nee hier is geen sprake van vandalisme. Maar vrachtauto's rijden vaak de parkeerplaats voor zijn zaak op om achteruit rijdend te kunnen keren. Al drie keer is het gebeurd dat zo'n achteruitrijdende vrachtwagen met de kont tegen Bert's winkel aanreed. Hij moet er nogal wat tijd in stoppen om te achterhalen wie het heeft gedaan, verzekeringen inschakelen etc. Bert heeft wel wat beters te doen:" de eerste keer was het de bakker, ik heb hem kunnen opsporen maar hij heeft echt niks in de gaten gehad. De 2e keer is ook na veel mitsen en maren opgelost en nu, deze derde keer, is er een Duitse vrachtauto tegen aan gereden. Een heel gedoe en correspendentie met de onfortuinlijke dader en zijn versicherung." Lachend en quasi-hopeloos poseert Bert voor de fotograaf.

De hele infrasructuur rondom Winkelcentrum-West is niet helemaal je van het. De gesloten bussluis, af en toe laait de discussie weer op om die te openen, zorgt op drukke dagen voor een problematische aan- en afvoer van auto's. Met veel passen en meten kunnen vrachtwagens hun goederen afleveren en weer wegrijden. Het houdt allemaal niet over op dit gebied op West. Maar een beetje relativering is op zijn plaats, de meeste ondernemers op Plein-Oost zouden deze problemen graag voor lief nemen.

Geen opmerkingen: