vrijdag 9 mei 2008

SPIRITUALITEIT IN BEIJUM


Er leiden vele wegen naar Rome, dit gezegde zal niet voor niks zijn ontstaan. Verbazingwekkend hoeveel richtingaanwijzers er zijn richting die Ene Ondeelbare. De religie van Licht en Geluid is zo'n "richtingaanwijzer" die bij het grote publiek minder bekend in de oren zal klinken. Wat wil je ook in een tijd die gedomineerd lijkt te worden door dé twee wereldreligies, de Islam en het Christendom.
Jonker Tomasoa uit Beijum is al jarenlang verbonden en actief binnen Eckankar, de religie van Licht en Geluid. Hij hoeft zelf niet zonodig op de voorgrond maar zijn enthousiasme over Eckankar wil hij graag delen.
ECKANKAR is eeuwenoude wijsheid voor deze tijd. De leer, opnieuw in de openbaarheid gebracht in 1965, benadrukt de waarde van de persoonlijke ervaring als de meest natuurlijke manier om de weg terug naar God te vinden. Onafhankelijk van uw religieuze achtergrond, tonen de ervaringen hoe naar uw innerlijk te kijken en te luisteren, waardoor uw bewustzijn wordt vergroot en u spirituele verbondenheid kunt ervaren. Ontdek zelf, misschien voor de eerste keer, hoe u een gelukkig, evenwichtig en produktief leven kunt leiden en hoe u uw dagelijkse zorgen in een liefdevol perspectief kunt plaatsen.
Bovenstaande citaat staat op:http://www.eckankar.nl/
Wie wil er geen gelukkig, evenwichtig en produktief leven? De meest natuurlijke manier, is een zinsnede die discussie en rivaliteit op kan roepen. Maar misschien is dat ook een zorg die in een liefdevol perspectief geplaatst kan worden.

Geen opmerkingen: