vrijdag 21 september 2018

BEIJUM NAAR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN GRONINGEN OP 21 NOVEMBER


'Wist je dat dit de enige stad is waar fietsers tegelijkertijd groen krijgen, dankzij de lokale politiek? 100% Groningen.'
'Wist je dat je in het het Noorderplantsoen mag barbecueën dankzij de lokale politiek? 100% Groningen.' 

 Op 21 november kiest Groningen een nieuwe gemeenteraad. De stemmen in de grootste wijk van Groningen, Beijum, zouden doorslaggevend kunnen zijn. Beijumnieuws zal de ontwikkelingen hier omtrent blijven volgen en alle politieke partijen de mogelijkheid geven om informatie op te sturen.

 Tot nu toe hebben SP-Groningen en de ChristenUnie informatie ingezonden. Politieke Partij 100% Groningen heeft als eerste standpunten en informatie over het programma (en de successen) in het straatbeeld van Beijum laten plaatsen. Over fietsers die groen krijgen en dat er in het Noorderplantsoen gebarbecued mag worden.

Zie afbeeldingen.

Jimmy Dijk van de SP, jij zou nog iets opsturen vanuit een bezoek aan de Eilardaheerd?

Elke deelnemer, politieke partijen in Groningen, van links tot rechts binnen het politieke spectrum, kunnen programma's, standpunten etc. opsturen. Deze zullen zonder commentaar worden gepubliceerd (mocht het ellenlang zijn dan graag inkorten).

100% Groningen bijt hier een beetje de spits af, maar ook deze politieke partij mag/kan nog wat inzenden.
Beijumnieuws zal zich in deze serie neutraal opstellen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die gelijk groen regel is levensgevaarlijk. Met name omdat is bepaald dat andere regels; voorrangswegen/haaientanden en rechts gaat voor expliciet niet gelden wanneer de gelijk groen regel geldt. Iedereen die op de drukke kruispunten in en rond het centrum vaak van deze regel gebruik moet maken weet wat voor onoverzichtelijke bende met ergenis dit oplevert.

Truus zei

Jaren gefietst in Groningen vaak door alles groen stoplichten en echt nooit een ongeluk gehad of meegemaakt. Ik denk dat fietsers juist extra goed opletten?