zaterdag 22 september 2018

BEIJUM NAAR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN GRONINGEN OP 21 NOVEMBER (2)


"Het uitgangspunt van Stad en ommeland is én blijft het idee dat bewoners het best weten wat er in hun wijk, dorp of buurt moet gebeuren. Daarom hebben wij al jaren wijkvertegenwoordigers en zijn we altijd benaderbaar voor elke inwoner. UW MENING TELT!'

De strijd om de gunst van de kiezers voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november barst langzamerhand los.
Vanmiddag stonden bijna alle kopstukken van 'Voor Stad en Ommeland' op de braderie op Plein Oost te Beijum.

Je onder de mensen begeven, luisteren wat er onder mensen leeft, dat is misschien wel de kracht van lokale partijen.

Zie foto. Links naast het bord staat op de achtergrond lijsttrekker Amrut Sijbolts. Naast hem staat (met bril) Beijumer Jochem Atema. Hij staat negende op de kandidatenlijst. Zie hier de complete lijst.

Afbeeldingen links en rechts zijn groter te klikken om de informatie beter te kunnen lezen.

Rechts staan de plannen voor Beijum.
'Werken aan een beter imago voor de wijk, hardrijden tegengaan, meer geld naar de wijk, minder naar miljoenenprojecten, inspraak voor bewoners van de wijk, steun voor wijkinitiatieven, goed onderhoud voor de openbare ruimte, gratis grofvuil ophalen en parkeerproblemen aanpakken.'

Stad en Ommeland is een partij die voortkomt uit de Stadspartij in Groningen, Algemeen Belang Ten Boer en na 3 januari ook Gezond Verstand in Haren.

Het staat alle politieke partijen die meedoen aan de Groninger gemeenteraadsverkiezingen op 21 november vrij om standpunten, informatie voor (neutrale) publicatie in te sturen.

Beijumnieuws@hotmail.com

Geen opmerkingen: