vrijdag 14 september 2018

BINNENSTAD KRIJGT NIEUWE STRAATSTENEN, BEZUINIGINGEN IN BEIJUM?
"Er komen nieuwe straatstenen in de binnenstad van Groningen. Om die te bekostigen bezuinigd de gemeente Groningen op de straten en wegen in Beijum. Ga maar eens kijken, hier worden gaten in het wegdek op een lelijke amateuristische manier opgelapt."

Boze Beijumer klampte de Beijumblogger onlangs aan.

Hij wil liever niet duidelijk in beeld, maar hij is al vele jaren een zeer kritische  bewoner, een Beijumer die de openbare ruimte in de wijk scherp in de gaten houdt. En hij heeft de nodige kritiek op de handelswijze van de gemeente Groningen in deze. 

Zie hem hier op de rug gefotografeerd.

Op zijn aanwijzingen maakte de blogger de foto's die we zien. 

Hmmmm, inderdaad lapwerk.

Foto links, Isebrandtsheerd. Een vroegtijdige kerstboom? Dank u, gemeente Groningen. Wat attent.

Maar ja, heeft de Beijumer gelijk? Bezuinigd de gemeente op Beijum om paradepaardje binnenstad te kunnen fatsoeneren?

Of is het een achterdochtige complot-theorie? 

Kijk uit grachtengordel van Groningen, we kennen de strijd tussen Stad en Ommeland, moet daar een oorlog tussen binnenstad en buitenwijken bij komen? Wij vanuit achterstandswijk Beijum zijn niet van plan om de elite in de binnenstad te financieren.

De messen worden geslepen....

De gemeente vervangt de bestaande gele bestrating in de Poststraat door een nieuwe, stroevere gele steen. Dit is de start van de vervanging van de bestaande gele bestrating in de binnenstad. Op alle plekken waar deze aan vervanging toe is, komen nieuwe gele stenen. In 2022 is het project naar verwachting afgerond. Lees verderGeen opmerkingen: