zaterdag 15 september 2018

OVER EEN WEEK WEER EEN BRADERIE OP PLEIN OOST (22/9)

Klik groter

Braderij/ Duurzaamheidsmarkt “Plein Oost” 
Zaterdag 22 september op Plein Oost van 13.00 – 17.00 uur.

Zaterdag 22 september organiseren de Buurcentra in Beijum, de Verbindingsbus en de Bewonersorganisatie Beijum voor de vierde keer de Braderij. Naast kraampjes met verkoop van uiteenlopende spulletjes voor en door buurtbewoners, is er een kinderrommelmarkt, een duurzaamheidsmarkt (Grunneger Power, Samevents4u) en diverse leuke demonstraties uit de wijk. Ook worden bezoekers getrakteerd op diverse kleurrijke hapjes. Daarnaast zullen diverse wijkorganisaties zichzelf presenteren.

De Gemeente Groningen sluit aan met een stand over Project Kardinge:

Project Kardinge: 
“Denk mee over het optimaal inrichten van Kardinge om iedereen uit te dagen in beweging te komen!
Het Kardingegebied in Groningen is een prachtig gebied vol sportieve mogelijkheden. We hebben verschillende geluiden gehoord van de gebruikers over de sportieve inrichting van het gebied en we willen hier graag mee aan de slag. Het doel is dan ook om alle gebruikers van het Kardingegebied, van alle leeftijden, uit te dagen in beweging te komen door het gebied optimaal in te richten.
Uw mening telt!”

Haak maar aan ontbijt!
Vanaf 09:30 tot 11:00 uur is er in het kader van de nationale burendag een "Haak maar aan ontbijt" Je zorgt zelf voor een stoel en wij zorgen voor de rest.
Opgave is verplicht en kan via 050-5410070

Kinderrommelmarkt;
Kinderen kunnen naar hartenlust “handelen” met hun tweedehands spullen. Hierdoor leren ze met geld om te gaan en kunnen ze een zakcentje verdienen. Verkoop uitsluitend door kinderen!
Kinderen kunnen met tweedehands spullen terecht op de kinderrommelmarkt (GRATIS). Zij dienen zelf wel voor een kleedje te zorgen! Opgave gewenst via info@buurtcentrainbeijum.nl

Ingezonden door de Buurthuizen in Beijum

Houden we het droog over een week? Een jaar geleden begon de braderie druilerig.

Geen opmerkingen: