dinsdag 18 september 2018

NIEUWE FIETSENZAAK MIDDEN OP DE EMINGAHEERD GEOPEND

"Als de vlaggen buiten hangen dan is de winkel open. Mensen kunnen het jaar uit op afspraak langs komen voor een reparatie, vanaf begin volgend jaar zal de zaak meerdere vaste dagen open gaan." 

Er staan fietsen binnen en voor de gisteren nieuw geopende fietsenzaak midden op de Emingaheerd. Binnen wordt gewerkt en staat de koffie klaar.
Foto's zijn vanmiddag tegen half vier gemaakt, beheerder Awad hoefde niet op de foto. "Het gaat om de zaak, ik hoef geen bekendheid in Beijum te worden."

Op 4 september berichtte Beijumnieuws dat er een fietsenzaak tegenover het Gezondheidscentrum zou komen, zie nog eens dit bericht

"Komt u binnen, zin in koffie?"
Altijd prettig als de bejegening in wat voor zaak dan ook vriendelijk is. Awad: "Als mensen voor een reparatie komen waar ze op kunnen wachten dan bied ik ze een kop koffie aan."

Binnen hangt een prijslijst waarop klanten tevoren kunnen zien wat ze moeten betalen. Banden verwisselen? Dit zijn de kosten. Ketting vervangen? Zo duur. De Beijumblogger gaat hier de prijzen niet opschrijven, die kunnen klanten zelf tot zich nemen.

Mooi voor Beijum dat de wijk er een alleraardigste nieuwe zaak bij heeft.
Op de foto links ziet u het telefoonnummer.

Versta je het vak fietsenmaken een beetje Awad? Breed lachend: "Ik heb er nog ander werk naast maar ik repareer al 28 jaar fietsen."


Geen opmerkingen: