donderdag 13 september 2018

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (92)
Je snapt soms niet waarom er door de rustigste wijk van de stad Groningen een bus rijdt.
Maar het is wel zo, zie foto boven.

Bus gaat vanaf Kardinge richting Zoutkamp via Winsum. Lijn65.

Het is om jaloers op te worden, waarom rijdt er geen bus door de grootste en bontste wijk van Groningen, Beijum genaamd, naar Zuidwolde, Noordwolde, Bedum en verder?

Herman Finkers orakelde ooit over Almelo 'een stoplicht springt op rood een stoplicht springt op groen, in Almelo is altijd wat te doen.'

In De Hunze was op het moment van fotograferen ook heel wat te doen. Kijk eens boven de rijdende bus, op de achtergrond zien we een hoge hijskraan naar rechts gericht.

Toch maar even verder fietsen. De hijskraan stond zo te zien op de grens tussen De Hunze en Starkenborgh.

De blogger was de hijskraan al weer uit het oog verloren, maar verhip. een minuut later wees de hijskraan opeens naar links.

Zie afbeelding links. De bus verdween uit zicht. Een hijskraan wijst naar rechts een hijskraan wijst naar links, in De Hunze....is het een drukte van belang.

Dichtbij gekomen zag ondergetekende dat er een partij bomen was neergehaald, de stammen werden afgevoerd. Zie afbeelding rechts.

Helemaal overprikkeld door de vele gebeurtenissen in De Hunze fietste de blogger de wijk Starkenborgh binnen.

De Hunze een rustige wijk? Vergeet het maar. Wat een drokte.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een verschil met onze buren geen grof vuil op straat afgebrande auto,s gesloopte scholen ,maar wel op de barricaden als er een artikel in de krant staat wat niet goed uitkomt ,het is bekend zachte heelmeesters maken stinkende wonden .