vrijdag 7 september 2018

MARK RUTTE: "SOMS MOET JE HARD ZIJN TEGENOVER WEERLOZE KINDEREN."


Het is het failliet van de beschaafde politiek. Minister Mark Rutte die vanmiddag vertelde dat je soms hard moet zijn richting kwetsbare en weerloze kinderen.

De kinderen Lili en Howick zullen morgen uitgezet worden naar een land die ze niet kennen en waarvan ze de taal niet kennen. Armenië.

De ontmenselijking van stoerdoen-kabinet Rutte 3.
Wat een land.

Multinationals die miljarden mogen verdelen. VVD-ers die naar hartenlust frauderen, graaiende bankiers. In Groningen meppen agenten in op burgers die zich onveilig voelen i.v.m. aardbevingsproblematiek a.g.v. gaswinning.

Staatssecretaris Harbers heet hij, de man die groen licht voor de getraumatiseerde en zieke kinderen zou kunnen geven.

Maar van kinderrechten heeft deze barbaar in wording en Rutte waarschijnlijk nog nooit gehoord.

Gevoelloos, harteloos, oog hebben voor dik geld. Maar wel kinderen de vernieling in durven helpen.

Inderdaad, een land om je voor te schamen, Willem Visser.

Rutte en Barbers, ja het moet met een H maar het lijk zo mooi op barbaars, ze zouden niet misstaan binnen het Syrische regime.
Update 8/9; 14.58 uur. Stakende politie, want betere CAO willen, vraagt burgers om de weggelopen en opgejaagde tieners aan te geven...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Bij de laatste verkiezingen zijn de partijen die nu de dienst uitmaken gekozen het beleid wat nu gevoerd wordt is daar het gevolg van nu ook niet zeuren als het niet past in het schijnheilige stemmen .

Anoniem zei

Uit electorale overweging zijn Harbers en Rutte gezwicht en ze gooien het op de veiligheid van de kinderen. Griezels zijn het.

Anoniem zei

Feit blijft deze griezels zijn gekozen door de Ned bevolking griezelig eigenlijk