maandag 22 april 2019

LENTE, EN DUS WEER JOELENDE MOTOREN/SCOOTERS OP DE WIJKRING

De wijk jubelt erover, getooid in de mooiste voorjaarskleuren en veelal blije mensen die naar buiten gaan.
Vogels zingen hoog in de bomen hun hoogste lied. Genieten. Maar er zijn ook voorjaarsgeluiden die minder prettige gevoelens voortbrengen.

Want, wat een gejoel weer op de racebaan cq wijkring van Beijum. De blogger klokte vanmiddag iemand die zeker 75 kilometer per uur scheurde.

Zie mij, hoor mij, ik ben er ook. Het zijn de lieden met wat minder bedeelde hersenen die wijkgenoten menen zich d.m.v. hun motorische tweewieler te moeten manifesteren. In plaats van dat ze stoer overkomen zijn het eerder sukkels.

Pardon voor de harde woorden geachte lezer, maar de blogger kan het slecht hebben dat snelheidsduivels de wijk onveilig maken terwijl er ook kinderen en ouden van dagen rondlopen en/of fietsen. En die ook graag zonder schrik willen oversteken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad zijn er hier op beijum een aantal stunters op motoren en heb het idee dat er een of twee wonen ergens bij de doornbosheerd.Ze vliegen bij het winkelcentrum langs met een jetgang en als het kan nog eens op de emingaheerd met een wheelie of hoe dat heten mag. maar als deze gasten langskomen is er helaas geen politie te bekennen.Laatst reed ik nog ter hoogte van het munsterhoes dat me er een motorrijder met een wheelie tegemoet kwam en moet er niet aan denken wat er gebeurd was als hij ten val was gekomen vlak voor mijn auto want had hij er bij ook nog onder gezeten. voor hem had ik het in dit geval niet erg gevonden maar wel de schade aan mijn auto door hem veroorzaakt. wou dit even kwijt op 17 maart 2023 om ongeveer21.55